Puhdista broilerinrintafileet mahdollisista epäpuhtauksista. Tarjoile broilerinrintafileet, vuohenjuustovaahto ja mehustetut kirsikkatomaatit pikkusalaattien ja perunoiden kanssa
Kuumenna parilapannu ja nosta puolet rintafileistä pannulle. 600 g broilerin rintaleikkeitä. Sekoita öljyyn hunaja, hienonnettu valkosipuli, timjami, merisuola ja mustapippuri
broilerinrintafilettä tai -leikettä 2 kpl / ruokailija. Upota broilerinlihat marinadiin ja anna olla viileässä kelmun alla, vähintään 2 tuntia maustumassa. 1 rkl broilerinrintafilettä tai
Broilerinrintafileen kypsentäminen ei ole vaikeaa, mutta liian helppoa on saada aikaan kuiva palanen, jota varten tarvitaan kunnon pihviveitsi ja terävät hampaat
Paista pinnat kiinni pannulla öljyssä ja lorauta pannulle tilkka vettä. 4 broilerinrintafilettä. Mausta broilerit suolalla ja anna maustua kymmenen minuuttia