Leikkaa broilerinrintafileet vähän pienemmiksi paloiksi ja laita ne voideltuun uunivuokaan. 400-500 g broilerin rintafileitä. Lisää palat paprikoiden päälle, valuta niiden päälle vielä hieman hunajaa ja paista uunissa vielä toiset 15 min. Related 400-500 g broilerin rintafileitä
Leikkaa broilerin fileeseen tasku. Anna broilerin ja parsojen vetäytyä folion alla viitisen minuuttia. Ricotalla täytetyt kanafileet ja paahdettua parsaa 4lle. 4 broilerin rintafilettä. Paahda uunissa noin 10 minuuttia. Siirrä fileet uunivuokaan parsojen päälle ja kypsennä uunissa 10-15 min fileiden paksuudesta riippuen. Työnnä mittari fileen paksuimpaan kohtaan (ei täytteeseen), kypsän broilerin sisälämpötila on 72 astetta. Suositellut 4 broilerin rintafilettä
broilerinrintafileetä. broilerinrintafileetä. Paista uunissa 225 asteessa noin 10 minuuttia. Paista uunissa 200 asteessa noin puoli tuntia. Paista uunissa 200 asteessa
Nosta paprikat kantoineen uuninkestävään vuokaan, voitele oliiviöljyllä ja paista 200 asteisessa uunissa pehmeiksi. 2 broilerinrintafileetä (maustamatonta). Paista vartaita 200 asteisessa uunissa (tai puutarhagrillissä) kunnes pinta saa kauniin värin ja kana on kauttaaltaan kypsää. Kaada taikina uuninkestävään vuokaan ja paista 200 asteisessa uunissa 40-50 minuuttia. Paista 200 asteisessa uunissa (tai puutarhagrillin hiilloksella) 8-10 minuuttia, tarjoa rapeaksi paahdetun leivän kanssa. Voitele koko komeus voisulalla ja paista 200 asteisessa uunissa noin 20 minuuttia, kunnes pinta muuttuu kuparinruskeaksi. 2 broilerinrintafileetä (maustamatonta)
Ripottele dippikastike-pussin sisältö fileiden pinnalle ja nosta valmiiksi täytetyt fileet uunivuokaan, kaada kanaliemi vuoan pohjalle, raasta päälle tuoretta parmesaania ja kypsennä uunissa 200 asteessa noin 25 minuutin ajan. Paahda uunissa 220 asteessa 30 minuutin ajan välillä sekoittaen. 4 broilerinrintafileetä
avokadolla täytetyt kananmunat, broilerihöystö leipäkuoren alla sekä uunibanaanit. Alkuruokareseptistä kiitos menee Syötävän hyvä -blogin Lotalle, broilerinen pääruoka sen sijaan valmistui jo useasti mainitsemastani Kaisa Sillanpään Reseptikuningatar-keittokirjasta löydetyn ohjeen avulla
Täytetyt broilerfileet. Pääruuaksi valitut broilerinrintafileet voi nekin maustaa ja täyttää jo aamusta, paistaa pinnat ja kypsentää ne uunissa ennen ruokailua
Ota broilerinfileet huoneenlämpöön. Kun juurekset kypsyvät, on aika valmistella broilerinfileet. Leikkaa broilerinfileisiin poikittain syvä tasku, varo leikkaamasta fileetä kokonaan läpi