Broilerinrintafileen kypsentäminen ei ole vaikeaa, mutta liian helppoa on saada aikaan kuiva palanen, jota varten tarvitaan kunnon pihviveitsi ja terävät hampaat
huuhtele lehdet juoksevan veden alla, aseta kiiltävä puoli alaspäin, nosta ruokalusikallinen täytettä keskelle ja käännä lehden reunat sivuilta keskelle
Kääntele rintafileet marinadissa. täyte. Kaada suikaleet lautaselle, pyyhkäise pannu talouspaperilla ja paista rintafileisiin molemmin puolin hyvä väri
Kerma-kanatäyte. Kaada täyte piirakkapohjan päälle ja asettele kirsikkatomaatit täytteen päälle. Kypsennä piirakkaa uunin alatasolla, kunnes täyte on jähmettynyt ja pinata on saanut kauniin värin (n
Alkuruokareseptistä kiitos menee Syötävän hyvä -blogin Lotalle, broilerinen pääruoka sen sijaan valmistui jo useasti mainitsemastani Kaisa Sillanpään Reseptikuningatar-keittokirjasta löydetyn ohjeen avulla
Täyte. Täyte. 4 broilerinrintafilettä suikaleina. 4 broilerinrintafilettä suikaleina. Caesarpiirakan ohje ison kuvan keran Yhteishyvän Ruoka-liiteessä oli sen verran herkullisen näköinen, että sitä piti tietysti heti kokeilla hieman soveltaen