Bruschetta leipä reseptejä

Bruschetta - on se vaan niin...

Bruschetta - on se vaan niin...

Vaaleaa leipää, maalaisleipä, ranskanleipä kelpaa. Bruschetta, oi,oi. 1 nippu Tomaattia n 4 kpl Oliiviöljyä 2-3 rkl Valkosipulia 3-4 kynttä Punasipulia 1 kpl Vaaleaa leipää, maalaisleipä, ranskanleipä kelpaa
♥ Bruschetta: tomaattia, sipulia ja fetaa

♥ Bruschetta: tomaattia, sipulia ja fetaa

Bruschetta on Italiasta tuleva paahdettu leipä, jota tarjoillaan yleensä alkupalana. Leiväksi sopii hyvin myös isoiksi viipaleiksei leikattu patonki tai ranskanleipä
Bruschetta

Bruschetta

Leikkaa leipä viipaleiksi ja paahda paahtimessa. Tarjoa bruschettat viivyttelemättä alkupalana. Lusikoi tomaattitäyte leipäviipaleille

Perunatäytteinen bruschetta

Valmista sillä välin leipä. Halkaise leipä pituussuunnassa. Koristele leipä anjovisfileillä ja rucolanlehdillä
HELPPO KLASSIKKO - BRUSCHETTA

HELPPO KLASSIKKO - BRUSCHETTA

Leipäset ovat helppoja valmistaa ja sopivat niin alkupaloiksi, tapaspöytään, iltapalaksi kuin vaikkapa lämpimän keiton kaveriksi
Tomaatti-vuohenjuustokeitto ja herkkutattibruschetta

Tomaatti-vuohenjuustokeitto ja herkkutattibruschetta

Bruschettaanhan voisi käyttää mitä tahansa vaaleaa, jo vähän kuivahtanutta leipää. Tuo bruschetta taas syntyi aikanaan vähän vahingossa, kun kaapissa oli kuivahtanut patongin pätkä, puolikas purkki punaista pestoa ja juustoa
Ruokahaaste reissaajille: vastaukseni

Ruokahaaste reissaajille: vastaukseni

Italiassa saattoi yllätykseksi pöytään tulla alkupalaksi bruschetta. Euroopassa ja muuten kalliissa kohteissa pystyn kyllä syömään ruokaa tyyliin ”kastetaan leipää tomaattipastakastikkeeseen” ja olemaan pitkiä aikoja ilman lämmintä ruokaa ja syömään mitä nyt kasviksena sattuu saamaan
Koh Taon kasvisruokatarjonta

Koh Taon kasvisruokatarjonta

Famoson bruschetta paljolla basilikalla. Suolaista on ja olisi hyvä kun lopuksi olisi pala leipää jolla kaapia lautanen
Kylmä valkosipuli-mantelikeitto * Cold almond galic soup

Kylmä valkosipuli-mantelikeitto * Cold almond galic soup

Cold soup was seved with bruschetta and Italian cold cuts. Revi paahdetut leipäviipaleet palasiksi. 2 viipaletta vaaleaa leipää paahdettuna. Laita tehosekoittimeen valkosipulit, mantelit, leipä, etikka, pippuri, suola ja 5 dl vettä. 2 viipaletta vaaleaa leipää paahdettuna
Herkkusieni-bruschetta

Herkkusieni-bruschetta

Ihaninta bruschetta on silloin, kun siinä käyttää jotain rapsakaksi paahtuvaa leipää. Minulla näissä oli käytössä tomaatilla maustettua focacciaa, mutta käytännössä mikä tahansa vaalea limppuleipä kelpaa