Levitä liha keoksi lehden päälle ja currytahnalihan päälle. sipulista ja mausteista currytahna, jota kypsennetään ensin kattilassa, jolloin maut ja tuoksut pääsevät parhaiten oikeuksiinsa
Ruskista liha kevyesti pannulla öljyssä. Nosta pannu levyltä ja kaada lihapalat lautaselle jäähtymään. Paista piirasta 225-asteisessa uunissa noin 35 minuuttia. 40 g mausteseosta (Kerala Curry, Santa Maria)
Leikkaa liha pienehköiksi paloiksi. Sekoita hyvin, peitä kannella ja hauduta uunissa n. Kuullota sipulisilppua ja omenakuutioita öljyssä ja sekoita mukaan curry, murskatut juustokuminat
Irroita grillibroilerista kaikki liha kulhoon. Lisää broilerinpalat, tomaattimurska, kookoskerma, sokeri ja suola ja anna muhia hiljalleen kannen alla sen aikaa kun keität riisin ja lämmität Naan-leivät uunissa
) Tässä ruuassa siis tuikitavallinen makaronilaatikko kohtaa kookoksen ja vihreän curryn. Ruskista jauheliha ja kuutioidut sipulit paistinpannulla pienessä tilkassa öljyä
Sekoita liha ja sipuli/mausteseos uunipannussa (tai padassa) lisää tomaattipyree paista hetki, lisää kookoskerma, tamarinditahna, suola, sokeri ja punainen currytahna ja lopuksi tomaattimurska, anna hautua levyllä tai uunissa vähintään tunti tai kunnes liha on mureata (lisää kookoskermaa jos on liian paksua)
Mittaa kattilaan öljy, curry ja jauhoat ja kuullota hetki, älä ruskista. Luullisesta uunissa kypsennetystä lihasta tulee mielestäni parempi, mutta onnistuu hyvin pannulla paistetuilla suikaleillakin
Madras curry on peruscurrya tulisempi mausteseos, jossa on korianteria, kurkumaa, sinappia, chiliä, bengal gramia (musta kikherne), kuminaa, sarviapilaa, mustapippuria, valkosipulia ja fenkolia