Fasaanin sijaan voit käyttää reseptissä myös muiden riistalintujen lihaa ja tryffelinkin voi toki jättää pois tai korvata mieleisemmällään mausteella, lopputulos on silti mehukas
Viiriäiset ovat, jos joku ei tiedä, pieniä fasaanin sukuisia kanalintuja. Viiriäisen munia olen tainnut joskus maistaa, mutta itse liha on jäänyt jostain syystä kokonaan maistamatta
Siivilöi padan liemi halutessa ja lisää fasaaninliha liemen joukkoon. Fasaanin rintaa olen laittanut myös useassa ravintolassa, ollen aika helppo ja siisti tuote vakuumipakasteena
Fasaanin pyydystät,. Stroganoff on perinteinen Venäläinen liharuoka, vai onko. Tai sitten kerrotaan kreivin huonosti sujuneella metsästysreissullaan joutuneen pulaan, kun kokilta loppuivat ainekset ja hän pani luovuutensa peliin, jatkamalla lihapataansa suolakurkuilla
Mitähän seuraavaksi keksisi, ehkäpä sen fasaanin aika on vihdoinkin. Siis raakana läpikuultava liha on muuttunut valkeaksi ( lohikaloilla vaaleanpunaiseksi ) eli läpikuultamattomaksi ja kiinteäksi
Fasaanin, kuten muidenkin riistalajien liha on hyvin vähärasvaista ja siitä tulee etenkin paistaessa hyvin kuivaa, joten päätin hauduttaa linnun uunissa pitkään ja hartaasti
Fasaanin rypälekastike olisi saanut olla maustetumpaa, ja lintu oli parista kohdasta kärähtänyttä. Tarjouksessa oli taas turhan paljon säilykkeitä, ulkomaista lihaa ja aika tarpeettomia keksejä ja pähkinäsekoituksia