(iso pellillinen). Paina pieniä kuoppia leipään ja voitele se oliiviöljyseoksella. Paista leipää uunin keskitasolla 250 asteessa noin 15 minuuttia, kunnes leipä on saanut kauniin värin
Tein taas pitkästä aikaa lempileipäänifocacciaa. Leipä loppui kyllä suorastaan kesken, siihen tahtiin joku kävi illan mittaan leikkaamassa leivästä palan jos toisenkin
Painele sormilla kohonneeseen taikinaan pieniä monttuja ja voitele koko leipä runsaalla oliiviöljyllä, painele pinnalle punasipulisiivuja ja rosmariinia, ripsauta päälle mustapippuria sekä runsaasti sormisuolaa
Halusin tehdä itse jotain leipää jota en ole ennen valmistanut, ja päätin kokeilla Focacciaa. Yleensä sekä leipä että päällysteet paistetaan samalla kertaa
Focaccia on helppotekoinen ja maukas leipä. Punasipulia jopa toivottiin leipään enemmän. Pellillinen. Painele puolitetut kirsikkatomaatit, punasipulisuikaleet ja oliivit leipään ja ripottele sormisuolaa vähän päälle
Painele kohonneeseen leipään koloja jauhotetulla sormella ja voitele kokonaan öljy-valkosipuli-mausteseoksella,ripottele päälle suolaa(sipuliviipaleet)minä painelin koloihin fetajuustoa
Viinistä tulee leipään kuitenkin tiettyä happamuutta ja makuun syvyyttä. Focaccia on parasta lämpimänä, erityisesti itse pidän siitä saunan jälkeisenä herkkuna
Ja koska resepti on lapsellisen helppo, hoituu tämä myös apukokeilta yksinäänkin, viimeksi viikonloppuna esikoinen pyöräytti pellillisen leipää ihanan palsternakkakeiton kylkiäiseksi
Pellillinenfocacciaa. Focaccian leipominen on ollut mielessä pitkään ja kun saimme käsiimme loistavan Katukeittiö – parempaa roskaruokaa -kirjan, oli aika testata tätä herkkuleipää
Kyytipojaksi keitolle halusin valmistaa leipää. Rosmariinifocaccia (pellillinen). Olen jo pitkään suunnitellut kokeilevani focaccian valmistamista itse