Voi ihanuutta, meillä oli taas SE ilta, nimittäin kun saa. grillattua broileria. Me ollaan ihan. hulluina hurahdettu broilerin siipiin, koipiin ja rintaleikkeisiin
Uudet sipulit eivät vielä kasva puutarhassa niin, että niistä lautaselle päätyisi mitään. Siksi päädyin herkuttelemaan näillä Myllymäen glaseeratuilla sipuleilla timjamin kera
Meidän lähikaupan lihatiskillä on usein myynnissä porsaan potkaa. Se on edullista ja hyvää lihaa, koska aina luullisella lihalla, millä on vielä kamara päällä, on mielestäni parempi maku
Taannoinen street food -kokkailusessio Teurastamolla innoitti kokeilemaan tyylilajia laajemminkin. Aasialaiset maut ovat street foodissa hyvin tyypillisiä, koska juuri siellä katukeittiökulttuuri on parhaimmillaan
Ylikypsäksi haudutettu, ja grillissä glaseerattu porsaankylki. Tämä pitkään haudutettu luuton porsaankylki suorastaan sulaa suuhun, ja maistuu erinomaisesti hapankaalin ja pekonin kanssa
Teriyakikastike itse tehtynä oli melkoinen elämys. Kannatti nimittäin tehdä tätäkin kerrankin itse, nyt vasta tajusimme, mistä teriyakikastikkeessa on kyse