Kakku on todella tuhtia kamaa ja makeannälän saa kyllä tyydytettyä yhdelläkin palasella. Kyllä, meidän perhe on kasvanut pienellä pojallaja olen taas päässyt totuttelemaan vauva-arkeen kera uhma-ikäisen
Nyt tein GlorianRuoka&Viini -lehden ohjeistuksen mukaan sokerikakkupohjanja vaikka kuin noudatin joka ikistä ohjetta niin kyllä kakku meni keskelle kuopalle
Yhdistä sooda javalkoviinietikka keskenään ja kaada kuohuva seos taikinaan. Leipasin kakkupohjan jo edellisenä päivänä ja kuorrutuksen hoidin pari tuntia ennen tarjoamista
Jos taikina tuntuu liian jäykältä, notkista se parilla ruokalusikallisella kahvia. Kakku näytti niin hienolta ja siinä oli upeat syksyiset värit, että tätä oli pakko päästä kokeilemaan
Reseptin nappasin samaisesta Glorianruoka & viini -lehdestä kuin viimekertaisen purilaisenkin. Mansikka-aika on nyt parhaimmillaam, joten herkullinen, helppo ja taatusti erilainen kakkuresepti lienee paikallaan
Viikko sitten ostettiin GlorianRuoka&Viini -lehden tuore numero ja sieltä bongasin tämän ohjeen. Keittiö on ruoka- jaleivontakirjoja täynnä, mutta siitä huolimatta ostamme aina silloin tällöin irtonumeroina ruokalehtiä
Sekoita ruokasoodavalkoviinietikan joukkoon ja kaada sihisevä seos taikinan joukkoon. Bake & Partyyn en ehtinyt erikoisväriä etsiskelemään jaruokakaupan elintarvikevärillä ei syntynyt kuin oikeassa valossa hieman vaaleaan punaiseen viittaava sävy