Kuvan piirakka on siis ”ommotekkoo” ja annos puolitoistakertainen, mutta muuten tunnollisesti lehtiohjeen mukaisesti valmistettu (no vähän venkoilin mustapippurin ja suolan kanssa…)
Yleensä niiden turbulenssissa tasapainottelevat ihmiset jonglööraavat kaiken muun lisäksi vielä parisuhteita jaasuntolainojajajalkapalloharjoituksiin roudattavia lapsiakin
Ehdoton ykkönen suomalaisista alan lehdistä on GlorianRuoka& Viini. Sieltä löytyy loistavia ruokajuttuja, kokonaisia toteutettavissa olevia menuja, viinivinkkejä, ravintola-arvostelujaja vaikka mitä
GloriaRuoka&Viini lehden helmikuussa ilmestyneessä numerossa oli mansikka-suklaaraakakun ohje ja päätin, että nyt on se hetki että testaan jotain uutta
GlorianRuoka & Viini (vuosikerta). Glorian Koti (vuosikerta) tai. netin suurkuluttaja (ja tietävät myös mieheni mielipiteen siihen, kun niitä paketteja saa noutaa postista jatkuvasti
Vuoden ensimmäisen GloriaRuoka&Viini -lehden kannessa oli herkullisen näköinen salaattiannos. Salaatissa ei sisänsä ollut mitään vikaa, mutta a) tästä ei ole ateriasalaatiksi, vaan paremminkin alkuruokasalaatiksija b) tämä ei ollut kevyt
Ja vaikka olen siellä lähellä kaikkea, mitä vaan kulttuuria, ruokaaja tapahtumia rakastava ihminen voikaan kuvitella, niin silti melko harvoin työpäivän jälkeen jään sinne kylille pyörimään
Täältä löytyy myös ravintola Goto, joka valittiin GloriaRuokajaViini -lehden yleisöäänestyksessä kolmen parhaan ja mielenpainuvimman ravintolan joukkoon
Yllättäen mansikkavaahtiksen keittiössä kokeiluun pääsi taas Gloriaruokajaviini lehden resepti. Eilen olin ystävien kanssa pitämässä hauskaa ja tänään teki mieli ruoaksi jotakin "mättöä"
GloriaRuoka&Viini lehden helmikuussa ilmestyneessä numerossa oli mansikka-suklaaraakakun ohje ja päätin, että nyt on se hetki että testaan jotain uutta