Voi miten ihanaa lohiruokaa pöytäämme eksyikään. Tarjoa ruoka heti, kun kalat ovat valmiit. Ja erittäin iloisesti meidät yllätti myös uusi lohituote (Saimaan tuore kirjolohifile) sekä maullaan, koostumuksellaan, helppokäyttöisyydellään sekä eettisyydellään
Raasta pestyjen sitruunoiden keltainen kuoriosa ja hiero lohipalat kuoriraasteella. Tee marinadi, eli oliiviöljy, sitruunan mehu ja suola ja pippuri sekaisin
Myöhemmästä GlorianRuoka & Viinin numerosta löysimme yleisesti mausteiselle lohelle sopivaksi viinisuositukseksi uusiseelantilaisen rosekuohuviini Lindauer Rosén, joka tuntui käyvän tämän lohen kanssa mainiosti yhteen
Ohje on Glorianruokajaviini lehdestä useamman vuoden takaa. Poista lohifileestä ruodot ja nahka. Hampurilaisen ei aina tarvitse tihkua rasvaa ja sen syötyä voi olla myös hyvä olo
Lohi-jugurttipiirakan ohjeen bongasin GlorianRuoka & Viini -lehdestä nimellä salaattipiirakka. Yksi ruokashow'n onnistumisen edellytyksistä olivat ihanat vauvanviihdytysjoukoiksi tulleet vanhempani, mikä salli keskittymiseni kokkailuun
Resepti on napattu suoraan GlorianRuoka&Viini -lehdestä. Lohen tilalla voi varmasti käyttää muutakin kalaa, mutta en ole ehtinyt vielä kokkailemaan tätä ruokaa kuin yhden kerran
Kyl se ite savustettu lohi on vaan hyvää ja siitä jälleen kerran innostuneena päätettiin valmistaa uusimmasta GlorianRuokajaViini -lehdessä olleesta Savukala-panzanellaa
Tällä reseptillä valmistettu uunilohi on niin hyvää, että ei ole sanoja sitä ylistämään. En olisi vielä joitakin vuosi sitten uskonut, että mieheni laittaa lohifileeseen lämpömittaria