Ota huomioon, että nonparellit, marsipaanikoristeet ja sokerikirjailut alkavat vettyä hyvin pian juustokakun päällä, joten ne kannattaa lisätä vasta juuri ennen tarjoilua
Tumma Gluteeniton kakkupohja. Minulla on ollut työn alla mielenkiintoisia projekteja lähiakoina. Nämä projektit ovat saaneet minut välillä jopa hyppimään jännityksestä ja ilosta tasajalkaa
Ota huomioon, että nonparellit, marsipaanikoristeet ja sokerikirjailut alkavat vettyä hyvin pian juustokakun päällä, joten ne kannattaa halutessa lisätä vasta juuri ennen tarjoilua
3,5 dl gluteenitonta jauhoseosta. Jos teet vegaanille, muista tarkistaa nonparellit ettei niissä ole lisäainetta E120 karmiini tai mehiläisvahaa. 3,5 dl gluteenitonta jauhoseosta
pari viikkoa sitten netissä surffailessani näin "Vaaleanpunaisen Nonparelli"-blogin ihanan vaniljaisten vadelmatäytekeksien ohjeen ja koska siinä ei ollut käytetty kananmunaa, ajattelin, että reseptiä voisi helposti muokata allergisille tai gluteenia vältteleville sopivaksi