Halusin kokeilla gluteenittomien suklaahippukeksien tekemistä. Minulla sattui olemaan kaapissa maapähkinävoita, joten päädyinkin maapähkinävoikekseihin
Maapähkinävoikeksit (24 kpl)2,5 dl maapähkinävoita2,5 dl sokeria1 tl vaniljasokeria1 dl manteli-, soija- tai muuta maitoa1 tl maissitärkkelystä (korvaa munan, voit käyttää myös perunajauhoa)ripaus suolaa0,5 dl (gluteenittomia) kaurahiutaleita1 dl jauhoja (käytin riisi- ja maissijauhoja, myös muut gluteenittomat tai vehnäjauhot käyvät)(sormisuolaa tai sokeria keksien päälle)Sekoita kaikki paitsi kaksi viimeistä ainesta hyvin sekaisin
Nämä gluteenittomatmaapähkinävoikeksit ovat todella nopeita ja helppoja valmistaa. Gluteenitonta ruokavaliota noudattaessa kohtaa usein houkutuksia ja haasteita