Tarjoiluun. 1. Kuutioi lohi. Sekoita ranskankerma ja lohenmäti, mausta pippurilla ja lisää lohikuutiot. 2. Muotoile seoksesta pyöreitä kiekkoja lusikoiden avulla
Koristele juuri ennen tarjoilua. Meillä kotona on aina panostettu ruokaan. Joulu, juhannus, tai ihan vaan ystävien tullessa kylään pitkästä aikaa on hyvä syy laittaa hyvää ruokaa tai kokeillä uutta kakku reseptiä
Buffetista saimme kivan paikan ikkunan vierestä ja tarjoiluista oli helpohkoa valita mitä ottaa. Road trip Mikkeliin, raakajäätelöiden maistatusta Kampin Ruohiksessa, raakajäätelökurssi ja 5 uutta reseptiä, merimatka Tallinnaan, tutustuminen Mustion Linnankrouviin, vastapaahdettua kahvia Cafe Paahtimossa ja juhannus mökillä
Tarjoiluun. Kuumenna öljy paistinpannussa, lisää kesäkurpitsaraaste ja sipulikuutiot pannuun. Anna kasvisten pehmitä miedolla lämmöllä, silloin tällöin sekoitellen
Laita kylmään tarjoiluun asti. Anna kalan maustua kylmässä ja pimeässä 2 vuorokautta ennen tarjoilua. 1. Hiero lohi suola-sokeriseoksella, ripottele päälle runsaasti pippuria