Kokonaisena paistettu häränfilee ja Marsalakastike. Kokonaisena paistettua häränfileetä ja suppilovahverokohokas (6 hlölle). 800 g häränfilee. 800 g häränfilee
Leikkaa häränfileestä neljä pihviä. Mausta ne suolalla ja mustapippurilla. Paista tai grillaa pihvit kauniin ruskeiksi pannulla, kypsennä loppuun 125-asteisessa uunissa, kunnes sisälämpö on 55 astetta, noin 10 minuuttia
S. y. k. s. n. t. u. l. e. a. h. d. ä. m. i. p. r. o. N. v. f. ,. j. M. w. g. -. P. 2. á. 1. 0. W. b. K. /. U. ö. L. 3. A. 4. V. 7. 5. (. ). T. B. c. F. t l. d l
Harvakseltaan syötynä laadukas häränfile maistuu ihan älyttömän hyvältä. Syksyisiin (talvisiin, keväisiin ja kesäisiin) juhlahetkiin voi valmistaa vaikka tätä yksinkertaista ja mahtavan makuista häränfilettä, joka kypsennetään kokonaisena ja viimeistellään lämpimällä oliiviöljyllä, joka saa makunsa rosmariinista ja säilötyistä viherpippureista
1 kg kokonaista häränfileetä. 1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Leikkaa pois mahdollinen jänne fileestä. Kuumenna voi paistinpannussa ja ruskista filee joka puolelta
Häränfilee. Lohko munakoisot ja paista uunissa häränfileen kanssa. Asettele munakoisolohkot lämpimille lautasille, laita päälle häränfileeviipaleita ja tiputtele päälle hieman kastiketta