700 g lohifileetä. Sekoita limen mehu, soijakastike ja tilkka chilikastiketta keskenään marinadiksi. Poista lohesta nahka ja leikkaa se noin viiden sentin ruuduiksi
Höyryttämällä kypsytetty lohi ja kasvikset on vähäkalorinen ja terveellinen herkku. 125 gr pala lohifilettä per ruokailija. Aseta lohipalat höyrystimeen ja kypsennä noin 5 minuuttia. 125 gr pala lohifilettä per ruokailija
Huuhdo lohi ja leikkaa se neljään osaan. 400 g nahatonta lohifileetä. 1. Sulata sinisimpukat. Harjaa sulatetut simpukat, huuhdo ja heitä pois sellaiset, jotka eivät sulkeudu pöytää vasten napauttaessa
Leikkaa lohi annospaloiksi ja mausta ne kevyesti suolalla. 700 g lohifileetä. Kypsennä höyryttäen höyrykääreessä, -uunissa tai tilkassa kalalientä kattilassa tai pannulla kannen alla
Lohi on kyllä parhaimmillaan höyrytettynä. Höyrytettyä lohta kapriksella. Lohi valmistuu niin nopsaa, että kannattaa välillä vilasta sitä, ettei mene ylikypsäksi
Keväinen lohi-freekehsalaatti. Leikkaa lohi noin sentin kuutioiksi. Sekoita kasvikset freekehiin, kaada päälle kastike ja kääntele lopuksi joukkoon valutetut lohikuutiot
Lohi on kyllä parhaimmillaan höyrytettynä. Höyrytettyä lohta kapriksella. Lohi valmistuu niin nopsaa, että kannattaa välillä vilasta sitä, ettei mene ylikypsäksi
Thaimaassa lemppariruokiimme kuuluu kokonaisena höyrytetty kala, joka on maustettu räjähtävällä määrällä valkosipulia, limen tai sitruunan mehua ja chiliä
Tämän hetken lempiruokia ovat lohi ja riisi, uunissa paahdetut kasvikset, lohikeitto, makaronilaatikko, kasvis-perunapaistos, spagetti ja jauhelihakastike, höyrytetty parsakaali, kasvispasta, erilaiset munakkaat, pensasmustikat, mansikat, vesimeloni, viili, talk-murut, rieskat, avokado, banaani ja smoothiet