* 4 karitsanpotkaa. 4 karitsanpotkaa. Pääsiäisen aikaan kuuluu syödä jotain lammasta. Minulla ja miehelläni on lampaanlihasta sama kokemus nuoruusvuosilta
PORT- JA PUNAVIINISSÄ HAUDUTETTUAKARITSANPOTKAA. Löysin tämän herkullisen lambireseptin talvella citrus and candy -aussiblogista ja päätin ilahduttaa sillä pitkäperjantaina ihan vain itseäni
Vaikka näin pääsiäisen jälkeen voi lammaskiintiö olla taas hetkeksi täynnä, kannattaa oireiden laantuessa tsekata myös tämä Andalusian innoittama, sherryssä ja lämpimissä mausteissa haudutettukaritsanpotka
Kahden hengen taloudessa harvemmin kokonaisille viuluille on tarvetta, joten pöydässämme nähdään sitä useammin lampaan karetta (tsekkaas nämä marokkolaiset kyljykset tai tämä persilladella kuorrutettu ja valkosipulisesta cashew-kastikkeesta täydellisen kaverin saava kyljysrivi) tai juuri lampaan potkaa, jota blogissakin on nähty punaviinissä haudutettuna ja nyhtöversiona
Pakastimesta löytyi sopivasti vielä pari Familian takuumureaa karitsanpotkaa ja sadonkorjuun myötä kaupat ovat olleet pullollaan muhkeita juureksia ja kaalinpalleroita
Viimeisiä pitkään haudutettuja lihapatoja muuten viedään- kohta on aika laittaa padat hyvin ansaitulle lomalle ja kääntää katse kesään keveämpien herkkujen muodossa
Hitaasti haudutettuja karitsan potkia punaviinissä. Hidasta karitsanpotkaa punaviinissä. Suomalaisessa joulussa on ristiriitaista se, että joulua pidetään sellaisena juhlana jolloin useimmissa kodeissa panostetaan ruokapöytään
täältä löytyy guacamolen ja mangosalsan ohje, täältä puolestaan chilinen lihahöystö tacon väliin ja täältä oluessa haudutetut, karitsanpotkat, jos nyt sitten kuitenkin haluat syödä lihaa