Pitkään haudutettulammaspata. Filed under. Ruokaohjeet — Jätä kommentti. 06/02/2015. Keksin tällaisen tempun, jonka avulla surkeistakin C-luokan lihanjämistä saa aikaan herkullista sapuskaa
Lammasdhansak - intialainen linssinen lammaspata. * * *. For English please see here. Lihattoman lokakuun reseptini saivat blogille paitsi paljon kiitosta, myös uusia lukijoita
Olenko ainoa, jonka mielestä tunteja haudutettu ruoka antaa vielä vähän enemmän. Mutta lammaspata ei kerro mielestäni yhtään, mistä tässä padassa on kyse
Pitkään haudutettuna karitsan entrecote (eli niska) mureutuu aivan uskomattomaksi ja sulaa suuhun. Lähi-idän mausteet sopivat lammaspataan myös erinomaisesti ja tuovat hieman vaihtelua perinteiseen rosmariini-timjami-minttu-valkosipuli -maustamiseen
Pitkään haudutettu, murea herkku, joka taatusti onnistuu kokemattomammaltakin kokilta. Syyrialainen lammaspata herätti minussa ristiriitaisia tunteita, makuhan oli loistava, mutta rakenteessa korjaamisen varaa
Mikä tahansa liha hitaasti kauan haudutettuna on hyvää. Tällä kerralla vuorossa lammasta. AineksetLammasta luineen tai ilman 1-1,5 kg2-3 sipuliaPuolikas valkosipuli kuorittuna3 tomaattia1,5 dl espressoa4-5 dl punaviiniäMeiramiaKirveliä3 laakerinlehteäMustapippuriaSuolaaÖljyäPaista nopeasti lihapaloihin ruskea pinta pannulla öljyssä