Bataatti-porkkanarieskat (gluteeniton, sokeriton, vegaani). Tuoteselosteita lukiessa saan kerta toisensa jälkeen ihmetellä, mitä varten gluteeniton leipä tarvitsee noin monta raaka-ainetta ja miksi pääraaka-aine on vehnätärkkelystä eikä luontaisesti gluteenitonta täysjyvää
Siihen onkin helppo rakastua. Lampaan jauhelihan voi huoletta korvata myös naudalla, ja kiireessä oiva oikotie pohjaan ovat myös isot, pehmeät vehnätortillat tai ohuet rieskat
Perunataikinaa, tai tahdasta, oli helppo käsitellä ja taivuttaa puolikuun muotoon. Bataattimuussi oli kuitenkin enemmän sosetta ja siitä minun täytyi muotoilla ensin alaosaksi yksi rieska, jonka päälle laitoin täytteet, ja sen päälle sitten jauhoisin käsin taputella kansi
Nämä gluteenittomat ja vegaaniset rieskat on helppo valmista vaikka iltateen kanssa tarjottavaksi. Sekoita keskenään gluteeniton jauhoseos, kikhernejauho ja suola
Ja ihan sairaan hyviä, helppoja ja nopeita. Vuokaan margariinia ja gluteenitonta jauhoseosta. Viime viikonloppuisista kekkereistä meille oli jäänyt ylimääräisiä rieskoja ja salaattia, joten päätettiin tehdä tämän päiväisillekin vieraille rieskarullia
Tuote on maidoton, gluteeniton, lisäaineeton, kolesterolivapaa ja rasvaton. Niillä sanoilla tarjottiin meille alkupalaksi Laitilan munavoita, lohta ja rieskaa