Täytekakun sijasta päädyin tekemään ison hyydykekakun. Pohjaa varten pyysin kauppareissulla ollutta miestäni tuomaan digestivekeksejä, mutta eihän hänellä ollut hajuakaan mitä sellaiset ovat
Pohja. Kaada täyte keksipohjan päälle ja hyydytä jääkaapissa. Lupasin tehdä parannetun version vanilja-mango-nektariinikakusta ja voin sanoa, että tämä vasta oli menestys
Pohja. Valmista keksipohja. Painele seos vuoan pohjalle ja sormilla (ja lusikalla) auttaen reunoille. HOX voit tehdä myös normaalin keksipohjan johon ohjeet löydät täältä
Pohja. irtopohjavuoka ja. taputtele keksiseos tasaisesti pohjalle. Kaada täyte nopeasti pohjan päälle. Herkullinen hyydykekakku, nyt muistin ottaa kuvankin tästä
Pohja. Laita pohja odottamaan jääkaappiin täyteiden teon ajaksi. Ja kaada pohjan päälle. Murenna keksit vaikka kaulimella muruiksi ja sekoita voisulan kanssa sekaisin ja painele 21cm halkasijalta olevaan irtopohjavuokaan leivinpaperin päälle (kannattaa laittaa leivinpaperi pohjaan ja reunoille) Kostuta pohja n
Pohja. Painele kevyesti 24cm irtopohjavuoanpohjalle. Tarun Taikakakut -blogissa tehtiin jokin aika sitten ihanan kuuloista sitruuna-vaniljahyydykekakkua
Pohjanaperuskääretorttu/levykakkupohja (jota jää tässä kyllä yli) ja pakastimesta löytyneistä mustikoista tein kakun sisään mustikkacurdin, jonka ohje on muokattu kinuskikissan ohjeesta