1. Viipaloi kesäkurpitsat ja asettele viipaleet limittäin vuokaan tai suoraan lautaselle. Nosta kala kesäkurpitsaviipaleiden päälle ja peitä paseeratulla tomaatilla
Jälkiruoaksi oli erittäin maukas creme brulee ja sen kanssa paahteinen espresso. Luulimme jokainen, että illallinen alkaisi olemaan pikkuhiljaa paketissa, kunnes eteemme ilmestyi aarrearkku täynnä pillejä
illallinen on ollut Saarioisten äitien valmistamaa, nopea munakas tai pikaisesti pyöräytetty puuro. Täyteläinen ja maukas ruoka sopikin alkukeitoksi täydellisesti
Upea illallinen, rento miljöö ja parasta seuraa. Konstailemattoman maukas illallisen päätös. + itsetehty leipä, usein rapeakuorista maalaisleipää ja maukasta mallasleipää…sitä on ostettu kotimatkallekin
Poista fileestä kalvo. Suolaa ja pippuroi filee molemmin puolin. Paista lihan pinta kauniin ruskeaksi. Loppukypsennä 110-asteisessa uunissa kunnes fileen sisälämpö on 50 astetta
Pistele lihaan reikiä ja tunge niihin halkaistuja valkosipulinkynsiä ja timjaminoksia. Sivele lihan pintaa viinietikalla ja anna marinoitua tiiviissä astiassa ainakin tunnin verran