Tässä sulle ohje itsetehtyihin tortillalettuihin, suosittelen lämmöllä testimään. Ruokapäiväkirjat ovat tuttuja monista blogeista, ja syy miksi itse halusin lähteä tätä toteuttamaan, on se, että minulta kysytään säännöllisesti, millaista ruokkista pidän tai mitä syön/ en syö
Mieheni mielestä meillä tulisi olla kaiken aikaa itsetehtyjä näkkäreitä. Jos jostain syystä ruokaa olisi huonosti saataville, voi itse idätellä osan ruoastaan
Itsetehtynäkkäri sopii lomailijan leipävalikoimaan. Jaa taikina kahteen osaan. Kauli palat ohuiksi, uunipellin kokoisiksi levyiksi ja nosta leivinpaperin päälle
Itse käytin keskivahvaa cheddar juustoa. Meidän lasten mielestä rieskanäkkärit ovat erityistä herkkua. Jaa TwitterissäJaa FacebookissaClick to share on Google+Lähetä tämä kaverille sähköpostitseTulostaJaa LinkedIn
Tykkään itse tehdä mahdollisimman usein ruuat töihin. Aamupalana perinteiset leipäset päällisineen, sitruunavettä ja kahvia // välipalaksi kahvi ja Questbar // lounaalla Picnicin kana-orientalsalaatti // välipalaksi mustikka-banaanismoothie // anoppilassa liha-perunalaatikkoa ja herkullista näkkäriä // kotona iltapalaksi rahka ja siemeniä
Leikkaa taikina ruuduiksi pizzaleikkurilla tai terävällä veitsellä. Vaikka tällä ohjeella tehtynäkkäri onkin ihan superhyvää, en silti oikein osaa sen näkkärin päälle laittaa esim
Toki stressittömät on paljon helpommin sanottu kuin tehty, minulla kun on jostain syystä tapana aiheuttaa itselleni henkilökohtaisen paniikin ja huomaamatta ampua tarjoilujen määrässä pahasti yli
Minulla tulee tehtyä aika usein itsetehtyänäkkäriä, nykyisin tosin jätän jauhot näkkäristä kokonaan pois ja käytän vain eri siemeniä (chian-, auringonkukan-,pellavan-, kupritsan- ja seesaminsiemeniä sekä kuivattua nokkosta, öljyä ja vettä), mutta herkku näkkäri taisi saada alkunsa nimenomaan Risentan siemennäkkäri ohjeesta ja nyt hyllyyn on ilmestynyt myös hapanjuurinäkkileipä josta valmistuu kaksi pellillistä gluteenitonta näkkäriä, lisäämällä sekaan vain vesi ja öljy
Tarvitset keskikokoisen, n. Tässä käytetty juustokumina eli jeera on tehty aiemmin paahtamalla niitä siemeniä kuivalla pannulla ja hienontamalla ne morttelissa, joten en vastaa mausta jos käyttää valmiiksi jauhettua juustokuminaa
Olevinaan se on tuntunut jotenkin haastavalta ja turhaltakin alkaa vain itselleen kokkaamaan. Eihän se oikeasti niin ole, kunhan vain uskottelen itselleni