JAPANILAINENCURRY eli karee (gourmet-versio). Curry eli karee on yksi japanilaisten suosikkiruoista. Vaikka curry onkin alunperin kotoisin Intiasta, on se saapunut Japaniin englantilaisten mukana
Japanilainencurry. Pähkinäinen massaman curry on vakiotilaukseni thaimaalaisissa ravintoloissa. Vaikka se on thai-curryistä miedoin, se ei suinkaan ole mauton
Karee raisu eli japanilainencurry riisillä. Blogin pääaiheena on alusta alkaen ollut japanilainen ruoka ja kulttuuri, mutta mukaan on tullut paljon muutakin
KAREE UDON eli japanilainencurry-udon-keitto. Kun japanilaista currya on tullut valmistettua iso padallinen, tekee välillä mieli muutakin kuin karee-raisua eli currya riisin kanssa
Miekka on suora eikä luukki muutenkaan ole japanilainen. Sekoita, jotta curry ei pala pohjaan. Tämän blogauksen resepti on peräisin Yamadan keittokirjasta Japanilainen keittokirja