Nämä simpukat on valmistettu Gordon Ramsayn kirjasta löytyneen ohjeen mukaan. Poista simpukoista parrat ja heitä pois aukinaiset simpukat, jotka eivät sulkeudu kun niitä napauttaa pöydän reunaan
Opin että illallisen menyyssä ei koskaan saa käyttää samaa raaka-ainetta toista kertaa, tämä on etiketti virhe ja sitä olen kaikki vuodet myös noudattanut, joten kun meillä on lihaa pääruokana osuu kala ja äyriäiset kuten katkaravut, ravut ja simpukat alkuruokaan
On vain muistettava että äyriäiset ja simpukat kypsyvät viidessä minuutissa jonka jälkeen niitä ei enää saa kypsentää jotteivät ne tulisi kumimaisiksi ja epämiellyttäviksi syödä
Kampasimpukat kävin ostamassa lähikaupastani Disa's fishistä. Ota kampasimpukat sulamaan pakasteesta hyvissä ajoin niin, että ne ovat huoneen lämpöisiä ennen paistamista
Olin kevätreissulla Lontoossa viikko ennen pääsiäistä. Sunnuntaina 13. päivä lähdimme aamupalan jälkeen hotellilta suunnistamaan kohti Islingtonia, koska Lontoossa juostiin maraton emmekä halunneet ihmisjoukkojen keskelle
Uskon, että simpukat sopisivat hienosti samaan liemeen myös. Tähän saakka on ollut lämmintä, mutta pitkän aurinkoisen jakson jälkeen viime päivien sateet heittivät pihanurmikolle jo keltaisia lehtiä saaden ajatukset syksyn suuntaan
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.