kahta erilaista jauhelihaa. Olen tänä talvena tutustunut uuteen perunalajikkeeseen nimeltä Laura. Lihapullat keitetään kanaliemessä ja lopuksi liemestä ja lorauksesta kermaa tehdään kastike, joka maustetaan tillillä, kapriksilla sekä sitruunalla
jauhelihaseokseen. Uunimakkara / makkaraperunat. Lihapullat (pastan kera / muusilla). Laita jauheliha kokonaisena könttinä pannulle ja paahda sitä, kunnes se alkaa pohjapuoleltaan ruskistua
Kaada sillä aikaa jauheliha toiseen kulhoon. Raasta sekaan peruna. 100 g palsternakkaa2 sipulia2 porkkanaa2tl öljyä1 tl paprikajauhetta1 tlk tomaattimurskaa1 dl vettä2 tl soijakastikettamustapippuria myllystä1 raaka peruna300gjauhelihaajauhettua maustepippuria(oreganoa, basilikaa tai timjamia)Kuori ja paloittele kasvikset. Kypsennä noin 10 minuuttia, kunnes lihapullat ovat läpikypsiä