Pohja taas oli sovellus Karppiherkkuja blogin mokkajuustokakunpohjasta, josta voi kaakaojauheen jättää kokonaan pois ja korvata se lisäämällä vähän muita jauhoja
Tämän mehevän ja kinuskisen Daim-juustokakun ohjeen löysin Annin blogista. Ensimmäisellä kerralla tein pohjan Digestive-kekseistä ja voista, toisella kerralla valmistin pohjan Annin ohjeiden mukaan
Koko kakussa sitten komeilee mantelijauheet, maapähkinät ja perinteiset juustokakun elementit. Kinuskin pohjaksi päätyikin tälläkertaa Valion uudehko juoksena (vai voiko sitä nyt juoksevaksi sanoa) koskenlaskija ruoka-valmiste
Gluteeniton pohja. Aloita valmistamalla pohja. sekoita kaikki ainekset keskenään yhteen, painele voidellun kakkuvuoan pohjalle ja reunoille ja siirrä hetkeksi jääkaappiin odottamaan täytettä
Mehustin raparperit sokerin kanssa Pierre Hermén ohjeen mukaan, myös piirakkapohja on lainattu hänen ja Soledad Bravin mainiosta kirjasta Pierre Hermé et moi
pohja. pohja. Jätä ainakin 1 cm nousuvaraa leivosten väliin ja hajoita ilmakuplat kopauttamalla lopuksi pellin pohjaa. Jaa keksiseos snapsilasien pohjalle niin että pieni kuppi täyttyy 1/3
En kuitenkaan ollut täysin tyytyväinen tuohon alkuperäisen ohjeen pohjaan. ) Idea tässä raparperi-juustokakussa oli vaan niin kutkuttavan herkullinen, että oli pakko kehitellä uusi versio eri pohjalla