Kääri valmis rulla tiukasti leivinpaperin. Kevättä pukkaa, kun ollaan jo huhtikuussa. Pääsiäinen on ihan pian ja leivonnassa olenkin pitänyt silmällä kyseistä juhlaa
Melkein valmiskakku. Tuunaamalla kääretortusta kakun saa siihen lisää näyttävyyttä ja makua. Tämä kakku on helppo toteuttaa nopeasti vaikkapa yllätysvieraille
Valmiskakku. Valmista hillo vaikka jo edellisenä päivänä ja anna sen jäähtyä kylmäksi jääkaapissa. Käytin ohjeelle pohjana tätä Charlotte russe -kakkua
Valmis voikreemi on kuohkeaa ja vaaleaa ja se ei maistu voilta. Tavalliset kakut ovat jo niin nähtyjä, joten tästä syntyi kääriskakku, kuten sitä itse kutsun
Kakkuvalmis. Minä tietenkin toimin kakkuvastaavana, ja lupasin väsätä tilaisuuteen sopivan masukakun. Olen tehnyt aikaisemminkin muotokakkuja, joten ongelmaa sen kanssa ei ollut
Avaa seuraavana päivänä kulho kelmusta ja kumoa kakku tarjoiluvadille. Kääretortun valmistus. leikkaa kääretortusta viipaleita ja vuoraa ne vuoan pohjalle ja reunoille
Sulatettua voita sekaan ja pohja on valmis. Noh, eipä siis aikakaan kun syksymmällä jatkoin kehittelyä vähän suurempaan suuntaan, nimittäin juustokakkuun
Valmiskakku. Kakkuun tuli testattua kaikenlaisia uusia juttuja, ja lopussa tuli kiire, kuten aina, joten en ihan ole tyytyväinen kakun viimeistelyyn, mutta päivänsankari ilme oli niin ihanan iloinen kakun nähdessään, että sillä ilolla tämä pullanviilaaja elää pitkälle syksyyn
Nopeasti valmiskakku ainakin katosi parempiin suihin. * valmista kääretortut normaaliin tapaan. * leikkaa kääretortusta viipaleita ja asettele viipaleet tiiviisti kulhon pohjalle
Kumotaan valmis pohja sokeroidun leivinpaperin. Tämä kakku lähti ystäväni syntymäpäiväjuhliin. Päivänsankarin toiveena oli prinsessakakun tyylinen kakku