Leikkaa yhdestä kakkupohjasiivusta hieman pienempi ympyrä kulhon pohjimmaiseksi levyksi jne. Myös tuo massan alle tuleva mansikkakreemi korosti mansikan makua kakussa
Kakkupohjat kostutin vaniljamaidolla eli sekoituksella maitoa, sokeria ja vaniljaa. Normaalisti laitan sokerimassanalle samaa tavaraa kuin käytän pursotukseen mutta tällä kertaa tein sokeri-voikreemin, jotta sokerimassa pysyisi hyvänä myös seuraavaan päivään
Gluteeniton kakkupohja. Jotta kakkuun tulisi komiulotteisuutta, laita perhosten siipien alle esim. Kakkupohja valmistetaan ”kaikkea yhtä paljon”-periaatteella
Täytteenä mangotuorejuustotäyte ja kakkupohja on ihan perus sokerikakkupohja. Lipan alle voi kasata hieman valkoista massaa ja päälle laittaa ohuen kerroksen mustaa massaa
Leikkaa esim kattilaa mallijna käyttäen sopivan kokoinen ympyrä kakkupohjasta. Kakku tulee olemaan aivan kauhean näköinen ja ruma, mutta se kaikki peittyy alle onneksi
Lähetin tilaajalle ohjeet ja tarvikkeet miten kakkupohja ja täyttäminen tehdään. Vaihtoehtoja miettiessä parhain oli, että tilaaja tekisi itse ohjeideni pohjalta kakkupohjan ja täyttäisi sen
kaksi kärpästä yhdellä iskulla ja leivoin molemmat kakkupohjat samaan aikaan ja laitoin kakkuihin myös samanlaisen täytteen, eli näiden teko oli oikeestaan yhtä helppoa ja nopeeta, kuin yhdenkin kakun teko
Leikkaisin täytekakkupohjan kolmeen osaan. Punaista silmien alle. Kiristä kelmusta reunoja, niin että täyte jämähtäisi samaan linjaan kakkupohjan kanssa