Ulla Svenskiltä löysin aikia kivan näköisen kakun, jonka koristelu näytti samaan aikaan sekä sen verran helpolta että näyttävältä, että uskaltauduin kokeilemaan
Tämän syntymäpäiväkakunkoristelun muunnat helposti päivänsankarin iän mukaan. Pienempiin pirskeisiin kakun voi koota kahdesta levystä, joista saa leikkaamalla kolme pohjakerrosta
Aloitetaan kakun kokoaminen ruissiivuista ja päällimmäiseksi tulee vaaleat. koristelu. n ristiäisjuhliin tein porovoileipäkakun, kakku on mitoitettu 20 hlö
Kakun tein jo tarjoilua edeltävänä iltana valmiiksi ja näin aijon jatkossakin. Maku ehtii muhia mukavasti ja kakku on varmasti jäähtynyt ja jähmettynyt kunnollac koristeluja varten
Pakettia voi kääntää pari kertaa jääkaapissa, jotta kosteus menee koko kakun läpi. Koristelu. 500 g kebablihaa (pilko suikaleet, säästä muutama suikale koristelua varten). 8) Seuraavana päivänä poista kelmu ja leivinpaperi kakun ympäriltä ja leikkaa reunat tasaisiksi. 9) Notkista tuorejuusto ranskankermalla ja levitä kakun päälle. 500 g kebablihaa (pilko suikaleet, säästä muutama suikale koristelua varten)
Näin kengät oli kivemman näköiset kakun päällä. Koristeluun. Moni pelkää turhaan voileipäkakun tekoa, koska todellisuudessa kakku on todella helppo valmistaa
Voileipäkakunkoristelu kannattaa tehdä edellisenä iltana ennen juhlia, jottei koristeet "nahistu". Leikkaa viinirypäleet puoliksi ja aseta kakun päälle
Tällä kertaa pyrin panostamaan täytekakunkoristelussa nimenomaan raikkauteen ja tuoreuteen, vaikka eiväthän nämä hedelmät ja koristeet mitään tuoreita lähituotantohedelmiä ole, vaan aivan jotain muuta