broilerin tai kalkkunanrintafileetä tai naudan sisäfileetä. Sekoita keskenään marinadin aineet, voitele vartaat marinadilla ja anna niiden maustua pari tuntia
Kaada marinadikalkkunanrintafileen päälle tasaisesti. Sekoita marinadin aineet keskenään. Nosta kalkkuna pois marinadista ja säilytä marinadi kuorrutukseen
Kuumenna paistinpannu ja paahda fileet molemmin puolin, kääntele ja lisää marinadia. Sekoita appelsiinin mehusta, öljystä, soijakastikkeesta, chilikastikkeesta tai hienonnetusta chilistä ja jauhetusta maustepippurista tai roseepippurista marinadi ja anna kalkkunan rintafileiden maustua noin 30 minuuttia. 4kalkkunanrintafileetä
Sekoita marinadin ainekset ja kaada muovipussiin. Sivele vielä pintaan marinadia ja grillaa ritilällä, hiilloksella tai kaasugrillissä käännellen 10-12 minuuttia hiilloksen tehosta riippuen eli kunnes kalkkunakuutiot ovat saaneet kauniin värin ja tuntuvat haarukalla kokeiltaessa kypsiltä. Hehkuvilla hiilillä - kokonaisia aterioita pihagrillistä (Tammi 2002) 500 g kalkkunanrintafileetä