Tässä hieman juhlavampi versio kantarellikastikkeesta. Tätä teimme yhdeksi lisukkeeksi paistetulle poronfileelle, toimii kyllä erittäin hyvin ihan sellaisenaan vaikka höytytettyjen tai keitettyjen puikulaperunoiden kanssa
3 uutta sipulia hienonnettuna1/2 l kanttarelleja hieman pienittynä2 rkl voita1 rkl vehnäjauhoja2,5 dl (15%) ruokakermaa 1 rkl hienonnettua tilliämustapippuria ja suolaaSulata voi pienessä kattilassa
Vegaaninen, kermainen kanttarellikastike. Rakastan kanttarelleja. Koitin pidemmän aikaa houkutella kavereita ja miestäni sieneen, mutta kukaan ei suostunut lähtemään kanssani
Koska olen laiska ja pihi, ostin kaupasta rasiallisen virolaisia kanttarelleja (3e, suomalaiset 8e). Sienet ovat minulle lähinnä kausiherkku, koska maistuvat parhailta tuoreeltaan, ja mielellään vain nopeasti pannulla pyöräytettyinä
Tänään on ollut aivan ihana päivä. Ensin päivällä poikani tuli kyläilemään. Poika teki entisten hoitopaikan kotisivujen tilalle uudet hoitopaikan blogisivut
Poro on parasta sanotaan, ja pitää paikkansa. Poron hienosyinen liha on mureeta ja pehmeää. Muista vain ettet paista sitä liian kypsäksi, ellet halua maksan makuista lihaa
Kanttarellikastike. Vuosia sitten nimesin tämän klassisen kotiruoka-annoksen ihan samaksi. Kysyessäni mieheltäni, että mitä tekisin ruuaksi, oli vastaus yleensä “ihan sama”