Kanttarellikastike ei sipulia reseptejä

Kanttarellikastike

Kanttarellikastike

3 uutta sipulia hienonnettuna1/2 l kanttarelleja hieman pienittynä2 rkl voita1 rkl vehnäjauhoja2,5 dl (15%) ruokakermaa 1 rkl hienonnettua tilliämustapippuria ja suolaaSulata voi pienessä kattilassa. 3 uutta sipulia hienonnettuna
KANTTARELLIKASTIKE

KANTTARELLIKASTIKE

Mausta ja tarjoile keitettyjen perunoiden kanssa. Lisää pannulle voi ja kuullota sipulia. Perinteiseen versioon saa kivan säväyksen tuoreella basilikalla ja vehnäjauhojen määrää muuttamalla saa säädeltyä kastikkeen paksuutta
Kantarellikastike

Kantarellikastike

1 kpl sipulia. Kumoa sienet kasariin ja kuumenna, kunnes neste erottuu. Anna kiehua, kunnes suurin osa nesteestä on haihtunut
Kanttarelleja, possunfilettä ja uusia perunoita

Kanttarelleja, possunfilettä ja uusia perunoita

Kermaista kanttarellikastiketta on kyllä aika vaikea virittää eri suuntaan. Paista paloja leikkauspinnalta kuumassa sulaneessa voissa pari minuuttia puoleltaan tai kunnes lihassa on hyvä ruskea väri
Ruokapäiväkirjaa – lounaita

Ruokapäiväkirjaa – lounaita

Uusia perunoita ja kanttarellikastiketta jossa seassa paljon sipulia ja kaurakermaa. No eihän siinä mitään, antaa tulla vaan lämmintä tupaan, kyllä täällä jaksetaan vielä auringonpaisteesta nauttia

Kanttarellikastike

1-2 sipulia hienonnettuna. Laita kanttarellit paloiteltuna pannuun ja kuumenna, kunnes suurin osa nesteestä on haihtunut
Kanttarellikastike..

Kanttarellikastike..

Lisätään reilu nokare voita, vähän ihan pieneksi pilkottua sipulia ja paistellaan tovi, murskataan kuivattua nokkosta sekaan ja tarvittaessa voita, sillä nokkonen imaisee helposti rasvan mukanaan
Kanttarellikastike

Kanttarellikastike

Lisää kerma ja keittele kasaan. 300 g tuoreita kanttarelleja. 1-2 sipulia. 300 g tuoreita kanttarelleja. 1-2 sipulia 2 dl kuohukermaa

Ihana kanttarellikastike

Kääntele vähän, kuullottaen sipulia. Kääntele puhtaita pilkottuja sieniä pannulla, kunnes neste haihtuu

Kanttarellikastike

Kuullota sipulia voissa ja lisää sienisilppu. 2 rkl tuoretta ruohosipulia. Puhdista sienet ja silppua ne pieneksi