Kolme sipulia kerma reseptejä

Kolme suolaista piirakkaa

Kolme suolaista piirakkaa

jauhelihaa (paista, mausteeksi sipulia, valkosipulia, tomaattisosetta, pizzamaustetta, suolaa, pippuria)
Vanhanajan jauheliha-perunalaatikko

Vanhanajan jauheliha-perunalaatikko

Kuvia mulla on nyt tämän kertaisesta tekeleestä ainoastaan kolme, kun ne muut hukkui jonnekkin matkalla kamerasta koneelle
Suolaiset kasvisminipiirakat

Suolaiset kasvisminipiirakat

Näiden lisäksi vielä paketti piirakkataikinaa, kolmen sipulin kerma, 2 munaa, provensen yrttiseosta ja koristeeksi timjamia. Munakermaseokseen käytin 2 munaa, ehkä 1,75 dl kolmesipuliaruokakermaa ja oman maun mukaan provensen yrttiseosta. Juustoraaste päälle, munakermaseos perään ja uuniin 225 asteeseen paistumaan
Kermainen broileririsotto

Kermainen broileririsotto

Suikaloin kolme maustamatonta broilerinfilettä leikkuulaudalle ja laitoin pannun kuumenemaan. Samalla aloin valmistamaan toista ruokaa johon siis olin varannut porkkanaa, sipulia, parsakaalia ja broileria
Opiskelijan ruokaohjeita

Opiskelijan ruokaohjeita

Mustapekka tai kolmesipulia käy). kolme reilua lorausta ketsuppia ( ½ - ¾ dl). sipulia muutama minuutti öljyssä
Lohikeitto

Lohikeitto

Valion kolme yrttiä -ruokakermaa. sipulia. Resepti on lähes perinteinen ja maustamista helpottamassa on valion maustettu ruokakerma
Kanttarellipiirakka

Kanttarellipiirakka

- nippusipulia. Sekoita kerma ja munat keskenään, mausta suolalla ja pippurilla ja kaadan piirakan päälle
Lasagne

Lasagne

Tee kolme kerrosta samalla tavalla. Lisää kerma ja keitä muutama minuutti. 2 sipulia. 2,5dl kermaa. 2 sipulia
Makeahko maksapatee Smolnan poropateen tapaan

Makeahko maksapatee Smolnan poropateen tapaan

Leikkaa maksa suikaleiksi ja kiehauta kolme minuuttia suolavedessä, huuhdo ja valuta hyvin. Sekoita massa hyvin ja lisää sekoittaen muna, siirappi, ranskankerma ja kerma sekä mausteet

Vanhanajan hirvipaisti

Kuullota voita ja jauhoja kasarissa, lisää paistoliemi ja kerma ja keitä hiljaa 10 minuuttia. 2 sipulia. 1-2 dl kuohukermaa
Gastrodontin Espanja - Osa 1: Tapas.

Gastrodontin Espanja - Osa 1: Tapas.

Sekoita hyvin ja paista heittelemällä kunnes jättikarput muuttuvat punertaviksi ja menevät kippuraan, noin kolme minuuttia
Pekoni parsa pasta

Pekoni parsa pasta

Kolme nippua tuoretta parsaa. Kaksi keskikokoista sipulia. Jos käytät chili jauhetta tai kuivattua peperonchinoa, lisää vasta kerman jälkeen
Lipstikkakeittoa ja puustileipää

Lipstikkakeittoa ja puustileipää

Ylläoleva ohje on alkuperäinen, muutin sitä sen verran, että käytin kolmekevätsipulia ja puolet niiden varsista, en käyttänyt kanalientä ollenkaan vaan lisäsin kaksi kasvisliemi "fond du chefiä"