Kanttarellimuhennos kermaa reseptejä

Kanttarellimuhennos

Kanttarellimuhennos

2 dl kermaa + 1 dl vettä + 1/2 kanaliemikuutio. 2 dl kermaa + 1 dl vettä +. Wikipediassa keltavahverosta eli kotoisammin kanttarellista sanotaan, että se on väriltään munankeltainen, vanhemmiten haalistuva
Täyteläinen kanttarellikeitto

Täyteläinen kanttarellikeitto

pippurinen kanttarellimuhennos. ranskankermaa tai smetanaa. kanttarellimuhennos tuorejuustolla. 2 dl kermaa. 2 dl kermaa
Broileri-tattikastike

Broileri-tattikastike

parpikainen pekoni-suppilovahverokastike, kermainen kanttarellikastike, kermainen carbonara (sienillä höystettynä), kermainen suppilovahverokastike, suppilovahvero-broilerikastike (ruukussa, taikinakuoren alla), tattikastike (sulatejuustolla höystettynä, kastike kuorruttaa uunipossufileet), pippurinen kanttarellimuhennos, pekoni-tattimuhennos, kanttarellimuhennos tuorejuustolla ja kanttarellikastike
Kanttarellimuhennos tuorejuustolla

Kanttarellimuhennos tuorejuustolla

Olin unohtanut ostaa kermaa, mutta tuorejuustoa oli kuitenkin. vaatimaton ulkonäkö, mutta huikea maku. )Tänään on muinaistulien yö, elokuun viimeinen lauantai ja kello 21
Kermainen kanttarellikastike

Kermainen kanttarellikastike

pippurinen kanttarellimuhennos. **voit keittää kermaa hieman enemmän kokoon, jos niin haluat. kanttarellimuhennos tuorejuustolla

Irtiotto arjesta, muttei kodista!

Pippurituorejuustotäytettyjä naudan paahtopaistirullia, bataattia ja kanttarellimuhennos. 1 dl kermaa. 1,5 dl kuohukermaa. 1 sipuli 1 dl kermaa. 1 munanvalkuainen 1,5 dl kuohukermaa