Karitsan kylkiluut reseptejä

Veriherkkusieniä ja karitsan kylkiluita

Veriherkkusieniä ja karitsan kylkiluita

Mutta tänään lampaan kylkiluut pitkään ja hitaasti haudutettuna. Karitsan kylkieä ja risottoa. Mausta kylkiluut ja aseta uunivuokaan

LAMMAS↔KARITSA

Karitsan liha on alle vuoden iäissä teurastetun lampaan poikasen lihaa. Karee = kruunukyljys = kyljysrivi, ulkofilee, jossa on pitkät puhdistetut kylkiluut kiinni, karee kypsennetään kokonaisena ja leikataan luiden välistä annospaloiksi
Appelsiinikaritsaa ja viikuna-vuohenjuustosalaattia

Appelsiinikaritsaa ja viikuna-vuohenjuustosalaattia

Tässä Ottolenghi-Tamimi-kaksikon kirjasta Ottolenghi the Cookbook lainatussa aromikkaita yrttejä ja mausteita pursuavassa reseptissä viikunoita tarjoillaan karitsankareiden kaverina vuohenjuuston, saksanpähkinöiden ja valloittavan appelsiinikastikkeen kera
Karitsan karetta Soppa Hommia tyyliin

Karitsan karetta Soppa Hommia tyyliin

Kylkirivin kun sain käsittelyyn trimmasin kylkiluut puhtaiksi ranskalaiseen tyyliin. Luomukaritsan karetta tarttui mukaan ja mielestäni erittäin kilpailukykyiseen hintaan
Grillad lamm, grilled lamb, grillattua lammasta

Grillad lamm, grilled lamb, grillattua lammasta

Grillattua karitsan ulkofilettä. Toivelistan kärjessä on grillatut lampaan kylkiluut, mutta toissapäivänä testasimme ulkofilettä ja sekin oli todella hyvää

Pastrami

Hakkaraiselta karitsan kieltä ja sydäntä. kuvassa rintaliha ja kylkiluut on erotettu toisistaan. Mielettömät kylkiluut kertoo brinestä yleisesti