Kastike lipeäkalalle reseptejä

Joulun lipeäkala lisukkeilla

Kastike. 1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Laita kala kylmään veteen muutamaksi tunniksi ennen valmistusta, valuta

Lipeäkala

Nosta valmis kala tarjoiluastiaan, kaada päälle kastike ja viimeistele silputulla persiljalla. Valmista paksu valkokastike

Lipeäkala valkokastikkeessa

Valkokastike. Sekoita välillä, jotta kastike ei pala pohjaan. Valkokastike. Hauduta kastiketta miedolla lämmöllä 10-15 minuuttia

Muhennettu lipeäkala

Kastike. Keitä kastiketta 10 minuuttia. 1. Perkaa lipeäkala. 2. Kuori ja viipaloi perunat. 3. Paista lientä, margariinia ja jauhoja kastikkeeseen, lisää maito vähän kerrallaan

Sinappimuhennettu lipeäkala

Kastike. 1. Perkaa lipeäkala ja kuori perunat. 2. Paista margariini ja jauhot kastikkeeseen kattilassa, lisää lientä ja maitoa vähän kerrallaan samalla sekoittaen
Lipeäkalaa valkokastikkeen kanssa

Lipeäkalaa valkokastikkeen kanssa

Kiehauta toisessa kattilassa maito ja lisää sitä vähitellen koko ajan voimakkaasti vatkaten, kunnes kastike on tasaista

Lipeäkalaa lisukkeineen

Kastike. 1. Anna lipeäkalan mielellään liota muutama tunti runsaassa kylmässä vedessä ennen valmistusta. 2

Lipeäkalaa sinappikastikkeella

Kastike. Keitä kastiketta 10 minuuttia ja mausta suolalla, pippurilla ja sinapilla. 1. Laita kala runsaaseen kylmään veteen tunniksi likoamaan ja valmista se sitten pakkauksen ohjeen mukaan
Kananmunakastike ja lipeäkala

Kananmunakastike ja lipeäkala

Äitini on aina tehnyt lipeäkalalle valkokastikkeen kananmunalla. huisin hyvä "ägg på ägg" -kastikeKananmunakastike
Joulun perinteinen lipeäkala

Joulun perinteinen lipeäkala

Samettisen kermaista maitokastiketta ja läpikuultavaa hyllyvää lipeäkalaa keitettyjen perunoiden ja vihreiden herneiden kera