Kastike. Keitä kastiketta 10 minuuttia. 1. Perkaa lipeäkala. 2. Kuori ja viipaloi perunat. 3. Paista lientä, margariinia ja jauhoja kastikkeeseen, lisää maito vähän kerrallaan
Kastike. 1. Perkaa lipeäkala ja kuori perunat. 2. Paista margariini ja jauhot kastikkeeseen kattilassa, lisää lientä ja maitoa vähän kerrallaan samalla sekoittaen
Turskan kanssa tarjosin maukasta paahdetulla valkosipulilla maustettua perunamuusia, täyteläistä Romesco-kastiketta joka saa makunsa paahdetuista manteleista, paprikoista ja tomaateista
Kastike. Keitä kastiketta 10 minuuttia ja mausta suolalla, pippurilla ja sinapilla. 1. Laita kala runsaaseen kylmään veteen tunniksi likoamaan ja valmista se sitten pakkauksen ohjeen mukaan