Mandariinikastike. Tee salaatinkastike mandariinin mehusta ja oliiviöljystä. Ripottele loput salaatinkastikkeesta päälle ja nostele vähän parsoja ja lohta salaatin päälle niin että kastike sekoittuu
Muista vain, mitä pidempi säilytyt kulhossa jääkaapissa, sitä enemmän nestettä aineksista irtoaa, ja sitä vetelämpi tulos joten lisää kastike vasta viimehetkellä ennen annoksien tarjoilua
Mausta kastike kevyesti suolalla ja mustapippurilla (tai pippuriseoksella, koska isännälläni oli rosepippurivoittoista pippuriseosta myllyssä – hyvää muuten
Kastike. Kokoaminen on hyvä aloittaa kasviksilla tai pyreellä, sitten asetella pääraaka-aine lautaselle, jonka jälkeen kastiketta laitetaan annoksen ympärille
Katkaistut parsatGribichekastike on hyvin samantyyppinen kuin remouladekastike, en muista kuka mutta joku kuuluisa ranskalaine kokki kutsui Gribichekastiketta tartarkastikkeen alter egoksi, ja tartarkastike on periaatteessa sama asia kuin remouladekastike, ja asiaa olen käsitellyt enemmän tekstissäni remouladekastike
Kun sienistä poistaa liian pitkät jalat ja ne grillaa oikein päin saadaan tähän ruokaan herkullinen paahdettu herkkusienijus, siis liemi tai kastike kunhan vain grillaa ne herkkusienet oikealla tavalla