Myllärin Luomu pikakaurahiutaleet ovat kotimaista, runsaskuituista luomutäysjyväkauraa. Sekoita joukkoon hunaja, nokkosyrttisuola, nokkosrouhe sekä kuoritut ja hienonnetut valkosipulin kynnet
Liuota hiiva kädenlämpöiseen nesteeseen ja sekoita joukkoon hunaja tai siirapppi. Ajan saatossa on tosin kauran määrä reseptiversioissa tasaisesti kasvanut suhteessa siihen vihattuun valkoiseen vehnään
Pataleipä on hurmannut Suomalaiset. Päätin testata oman versioni siitä kauralla ja siirapilla. Paiston jälkeen kannattaakin siis leipää pitää ilman liinaa jotta kuori valmistuu rapsakaksi,
Mittaaa koneen pataan neste ja kaurat, anna liota hetki. Hunaja tuli ensin ja siitä oli tarkoitus tehdä hunajakanervasaison, kanervat jo kerättynä mutta sitte saatiin ravut nii hunaja menikin ensin tillileipään
Lisää sekaan kuivahiiva ja hunaja. ) Olisin toki voinut mennä kauppaan, mutta itsetehty leipä on niin hyvää ja varmasti terveellisempää kuin yksikään kaupan kauraleipä
Lisää suola, hunaja ja öljy. Kauraleipä. Kauraleivässä on kuivattuja karpaloita sattumina. Lisäsin kuvan leipiin kuivattuja karpaloita, ne antavat aamiasleipää mukavasti makeutta