kaurahiutaleiden joukkoon margariinia, sokerit ja kanelia. Tämä on sama ja helppo ohje, joka löytyykin jo blogistani nimellä Helppo ja mehevä raparperipiirakka murupäällisellä/maidoton
kaurahiutaleiden joukkoon margariinia, sokerit ja kanelia. Tämä on sama ja helppo ohje, joka löytyykin jo blogistani nimellä Helppo ja mehevä raparperipiirakka murupäällisellä/maidoton
Sekoita joukkoon vehnäjauhot ja kaurahiutaleet. 1 dl kaurahiutaleita. 1 dl kaurahiutaleita. Joskus kannattaa kokeilla asioita silläkin uhalla, että pitää onnistumisen todennäköisyyttä minimaalisen pienenä
Lisää kaurahiutaleet ja vehnäjauhot, joihin leivinjauhe on sekoitettu. Levitä sulanut tai itse tehty taikina voidellulle ja kaurahiutaleilla leivitetylle piirakkavuoalle
Pohjassa käytin vehnäjauhoja ja kaurahiutaletta, rasvoina sekä rypsiöljyä että voita. Halusin kokeilla laihduttajan raparperipiirakkaa lähes sokerittomana versiona, karppisokerilla ja vanilliinisokerilla makeutettuna
Etsin viikko sitten raparperipiirakan ohjetta googlaamalla "Maailman paras raparperipiirakka". Monista herkullisista vaihtoehdoista haaviin jäi Liian hyvää -blogin Pellillinen kauratosca-raparperipiirakkaa -ohje