1 dl kermaviiliä. 1 dl kermaviiliä. Joskus ruokaharrastajallakin tulee kausia, jolloin uusien reseptien ideasuoni ei syki ja ruoanlaitto tuntuu polkevan paikallaan
Tässä versiossa kermaviili pehmentää kaalit niihin imeytyessään juuri sopiviksi ilman kypsennystä. Kaalit kannattaisi oikeastaan pilkkoa vielä pienemmiksi kuin näissä kuvissa, jolloin kermaviili imeytyy niihin paremmin ja paloista tulee pehmeämpiä
Ensimmäiseksi muistutus, käykäähän liittymässä Facebookissa Ruokasurffauksen lukijoiksi niin saatte kaikki uudet reseptit helposti uutisvirtaanne Facebookissa
Toiset haluavat käyttää korppujauhoja, kananmunaa ja kermaviiliä, meillä erityisruokavalioiden vuoksi tehdään ilman niitä ja maku on oikein hyvä, rakenne himppasen tiiviimpi
Yhdistä öljy, kermaviili ja munat keskenään. Yhdysvalloissa kovassa huudossa oleva lehtikaali on trendivihannes, jota terveysintoilijat käyttävät niin ruoanlaitossa, leivonnassa kuin smoothien kaltaisissa välipaloissa
Lisää taikinaan vuorotellen kermaviilin kanssa. 200 g kermaviiliä. 200 g kermaviiliä. Pitkästä aikaa tulin hankkineeksi talkkunajauhoja, joita en ole pitkään aikaan käyttänyt
2 dl ranskankermaa (tai kermaviiliä, Briteissä en oo löytänyt tätä). Innostuin tiistai-iltana kokkaamaan vähän paremmin, kun mulla ei ollut sinä päivänä luentojakaan
Sekoita täytteen joukkoon kermaviili, kananmuna, maissitärkkelys ja juustoraaste. 2 dl kermaviiliä. Leivoin tämän piirakan Leivontafoorumin syyskuun leivontahaasteeseen täällä