Tämä 4-kerroksinen suklaakakku ja Nutellakreemi-täyte ovat helppotekoiset, koristeet vievät sitten hiukan enemmän aikaa, mikäli haluat tehdä samantyyliset koristeet, mitä tässä kakussa on. 1 prk/200 g kermaviiliä. 1 prk/200 g kermaviiliä
Lisää rouhittu suklaa ja kermaviili-maitoseos. Suklaakakku on minun suosikkini kuivakakuista. Kotiinkin sentään jäi kumpaakin kakkua yksi ja suklaakakku onkin jo syöty ja todella hyvää oli
Kasvispihvien makupariksi sopi täydellisesti nopeasti sekoitettu kastike fetasta ja kermaviilistä, jonka lusikallinen hunakaa taittoi juuri sopivan makeaksi
200g kermaviiliä. Moikka pitkästä aikaa. Kylläpä on taas kulunut aikaa viimeisestä kirjoituksesta. Kipu kierre ei loppunutkaan mitä aikasemmin kerkesin ajatella, mutta jospa nyt voisi aloittaa uudenvuoden elämisen uudestaan ilman mitään lisä mausteita