Rullat kääritään riisipaperiin ja niihn voi kääriä melko vapaasti mitä ikinä itse haluaa. Äitini oli viikonloppuna tekemässä vietnamilaista ruokaa 100 henkilön juhlissa
Itsessään kevätrullat ovat rapeita huikopaloja, mutta kun niiden ympärille kääräistään kolmea salaatinlehtilajia, mukaan kietaistaan sopivasti makeaa thaibalisikaa ja ne dipataan ihanaan kastikkeeseen, alkaa ymmärtämään mistä kevätrullista on kyse
Riisipaperiin käärityt rullat ovat nyt varsin trendikästä sormiruokaa. Muutaman vuoden olen kyllä jo riisipaperipaketteja hypistellyt kaupassa, mutta aina se on vaan jäänyt ostamatta – tähän saakka
Siinä missä kiinalaisista ravintoloista saatavat kevätrullat kypsennetään uppopaistamalla, vietnamilaisiin kesärulliin tulevat ainekset ovat kaikki tuoreen rapsakoita, eikä kypsennystä tehdä ollenkaan
Alkuperäisessä ohjeessa nougat'n alla ja päällä oli syötävää riisipaperia. Ruokaystävien joulupaketteihin päätyi sinapin lisäksi tänä vuonna kokonaan uusi kokeilu, nimittäin hedelmä-pähkinänougat
Myös vietnamilaisiin kevätrulliin kannattaa hakea riisipaperit näistä kaupoista. Vaikka nämä aiheet menevät kovin ristiriitaiseksi sillä lähiruoka ei ihan ole tätä etnistä valikoimaa, niin muistuttelen silti
Erityisen usein kasviskevätrullat voisivat muuten olla täysin vegaaniset, mutta ravintolassa on saatettu käyttää kananmunaa riisipaperin sulkemiseen rullauksen jälkeen