Pohjaksi tein lempparini eli rahka-voitaikinan, tällä kertaa graham- ja ruisjauhoilla muokattuna. 1/2 annosta rahka-voitaikinaa (osa vehnäjauhoista korvasin graham- ja ruisjauhoilla)
Pohja. 200 g margariinia. ½ dl venhäleseitä. 3½ dl vehnäjauhoja (sekoita margariini, leseet ja jauhot). 1½ rkl vettä (lisää vesi ja taputtele taikina voidellun ja korppujauhotetun vuoan pohjalle)
Paista pohjaa ilman täytteitä 175 asteessa 10 minuuttia. Tämä ohje löytyi makuja. fi -sivustolta, jossa sen mainittiin olleen Arjan Leivontanurkan Isänpäivä-reseptikilpailun parhaimmistoa v
mielestäni myös pohjassa pitää olla makua ja ilman maustamista pohja jää tylsän. valitsin kinkun ja ananaksen, sillä kinkkupiirakka tuntuu olevan monien
Helppo kinkkupiirakka. Kinkkupiirakkaa Pohja. Huomiselle sunnuntaille tein valmiiksi kinkkupiirakan. Sunnuntai on se päivä jolloin saa nukkua pitkään ja usein meillä syödäänkin aamupalan sijasta brunssia