KOLMENJUUSTONKESÄKURPITSALASAGNE. Tähän ruokaisaan lasagneen saa helposti uppoamaan monta yksilöä ja kannattaakin tehdä kerralla vaikka tuplasatsi, koska tämä katoaa parempiin suihin alta aikayksikön
Pitkästä aikaa lasagnea näin sunnuntain kunniaksi. Helppo ja nopea lasagne (n. Lasagne. - Tarjoa lasagne. 1 prk (2,5 dl) Valion kolmenjuuston kermaa. 10 lasagnelevyä. 1 prk (2,5 dl) Valion kolmenjuuston kermaa. 10 lasagnelevyä
Tiesittekö, että lasagne on äärettömän haasteellinen kuvattava. Eikä kyllä välttämättä oikea lasagnekaan, todella paljon helpotettu versio Italian herkusta, mutta piru se oli kyllä hyvää
Sekoita pinaatti kolmenjuuston kermapurkilliseen ja lisää vielä purkillinen raejuustoa. Tee taikinaan kolo, johon lisäät kananmunan, paloitellun brie-juuston ja suikaloidut vihannekset
Lisää jauhelihan joukkoon tomaattisose, mausteet, kolmenjuuston kerma sekä lopuksi raejuusto. Kuva ei ole kauhean houkutteleva, mutta makua ei erota tavan lasagnesta juuri ollenkaan
Minäkään en mainittavasti innostu ruokavinkeistä, joissa safka kääritään ensin pekoniin, upotetaan sen jälkeen kolmen pippurin sour cream and onion Asia hint of lime -ruokakermaan ja ryyditetään vielä paketillisella sulatejuustoa
Siis pöydässä italo-lappone-henkeen lasagnea porosta. jopa niin että lasten kaveritkin muistelevat tätä syöneensä meidän möksällä… Kuten ”tavislasagnessanikin” tässäkin juustokastike-osuuden hoitelen kevyesti ruokakermalla ja raejuustolla
Leikkaa tuore lasagne sopivankokoisiksi paloiksi. Kypsennä lasagnea 150-asteisessa uunissa noin tunnin ajan, kunnes pinta saa hyvän värin. 400 gtuoreita tai esikeitettyjä lasagnelevyjä