1. Puhdista ja suikaloi porkkanat, palsternakka ja sokeriherneet. Huuhtele pinaatinlehdet huolellisesti ja poista mahdolliset paksut lehtiruodit tarvittaessa
Sekoita jauho maitoon ja suurusta keitto seoksella, kun vihannekset ovat sulaneet. 1. Kuumenna vihannesliemi kiehuvaksi, lisää suola ja timjami, sitten sulamattomat kasvikset ja anna niiden sulaa liemessä
Makkaran keitto. 1. Jauha tai sekoita jauheliha, naudanliha ja silava hienoksi taikinaksi. 2. Työstä mukaan perunajauhot, suola ja mausteet maun mukaan
1. Kuullota currya voissa padassa. Sekoita joukkoon karkeasti raastettu omena. Ripota päälle jauho, sekoita ja kaada päälle kanaliemi, kiehauta sekoittaen
Ripottele pinnalle currya ja tarjoile keitto kiehuvan kuumana keittokulhossa. 1. Leikkaa sitruunaruoho muutaman sentin paloiksi ja kuullota paloja inkiväärin kanssa voinokareessa, mutta vain sen verran, etteivät ne ehdi saada väriä
Halutessasi suurusta keitto, jotta saat siitä paksumpaa. Kuumenna öljy kattilassa ja paista filesuikaleet, kasvikset sekä currytahna siinä muutaman minuutin ajan
Siirrä keitto jääkaappiin, niin että se jäähtyy hyvin kylmäksi tarjoiluun mennessä. Tarjoile keitto oikein kylmänä ja tipauta jokaiseen annokseen nokare ranskankermaa