Jauhelihakastike. Jauhelihakastike. 150 g Koskenlaskija sulatejuustoa, voimakas (käytin koko paketin 250 g). 150 g Koskenlaskija sulatejuustoa, voimakas (käytin koko paketin 250 g)
400 g luomu jauhelihaa1 sipuli1/2 dl graham-jauhoja1 l vettä1/2 pkt koskenlaskija viherpippuria1/4 pkt taco sulatejuustoa (arla)10 kpl mini luumu tomaattia2 tl yrttisuolaasormisuolaa1 dl tulista ketsupppiaPaista jauheliha ja sipuli silppu padassa ja kaada jauhoja päälle anna hetki ruskistua ja lisää neste
Kaada makaronit vuokaan ja jauhelihakastike perään. Mieheni mummi tuunaa makaronilaatikon aina koskenlaskijalla, näin makaronista tulee todella kermaisa ja maukas
Sekoita Koskenlaskija ja maito. 2 prk (à 250 g) Valio Koskenlaskija Ruoka Cheddar. Kesä on kyllä sellaista aikaa, että ei oikein jaksais aikaa viettää hellan äärellä
Valio Koskenlaskija Ruoka cheddar -juustovalmiste. Laita laakean uunivuoan pohjalle noin puolet jauhelihakastikkeesta ja valuta sen päälle Valio Koskenlaskija Ruoka cheddar -juustokastiketta
JAUHELIHAKASTIKE. Rupesin ensin tekemään normaalia lasagnea, mutta koska en liputa tavallisen juustokastikkeen puolesta, niin päätin käyttää tähän koskenlaskijaa
Levitä laakealle astialle kerros tekemääsi jauhelihakastiketta ja sen päälle juustokastiketta. 1/2 munakoisoa ja 300 g lasagnelevyjä JAUHELIHAKASTIKE. 2 rkl voita 1dl täysjyvävehnäjauhoja14 dl maitoa300 g juustoraastetta1/2 tl muskottipähkinää 2 tl viherpippuria50 g koskenlaskija sulatejuustoa sipuli-ruohosipuli Ruskista jauheliha ja lisää hienonnettu sipuli,porkkanaraaste, murskatut suppilovahverot sekä ohjeen muut aineet joukkoon
Lihaliemi-fondikupin sulattelin Koskenlaskijan kanssa veteen ja käytin syntyneen liemen makaroonilaatikkoon (en tee koskaan munamaitoa, vaan korvaan nesteen lihaliemellä, lihaliemi-sulatejuustoseoksella tai paseerattu tomaatti-kuohukermaseoksella), yrttikimppu odottelee vielä kokeilua