Viikonloppuna tuli tehtyä pitkästä aikaa omatekoista jäätelöä. Maku on kyllä huomattavasti parempi kuin kaupan jäätelöissä ja mikä parasta sokerin määrää voi itse säädellä
K E S Ä. On melkein täällä. Joillakin kesä alkaa jo kevään ensimmäisistä auringon lämmittämistä päivistä, mutta mun mielestä kesä alkaa kesäkuun ensimmäisenä päivänä ja jatkuu elokuun loppuun saakka
K. a. f. i. r. l. m. e. t. n. h. o. u. s. ,. j. k. v. ä. p. y. ö. d. c. -. V. N. J. P. E. L. g. (. =. ). G. S. 4. 2. M. 5. %. H. C. z. 6. 8. A. O. /. I. R. d l. t l
määrä vaihtelee aina ½ dl -2 dl) Glukoosisiirappi vaikuttaa kotijäätelön rakenteeseen myönteisesti. Viime kesänä tuli useampaankin kertaan tehtyä tätä helppoa jätskiä eri makuisina, vaan näköjään en blogiin asti ohjetta ole saanut
Kotijäätelö. Espanjalaiset munkit eli churrot ovat isolla tähtityllalla pursotettuja tankoja. Tyypillisesti niitä nautitaan dippaamalla kaakaoon, kahviin tai suklaasulaan
Ei voi kotijäätelön teko paljon yksinkertaisemmiksi mennä, suosittelen kokeilemaan. Oli tarkoitus kokeilla glukoosisiirapin käyttöä jäätelön teossa, mutta kun luin hieman yksinkertaisemmasta jäätelön ohjeesta en voinut olla kokeilematta tätä versiota ensin
Tämän reseptin paras puoli tavalliseen kotijäätelöön verrattuna on se, ettei sitä tarvitse sekoitella jäätymisen alkuvaiheessa, niinkun tavallisesti pitää ja silti sen koostumus on tasaista ja pehmeää, aivankuin kaupan jäätelöissä
Glukoosisiirappi antaa kotijäätelölle pehmeämmän. käyttö ei ole välttämätöntä ja ilmankin tulee hyvää. Laita seos ilman kantta pakastimeen ja anna kovettua reunoista