Syön usein aamuisin mysliä, mutta kaupan valmismyslit ovat usein liian käsiteltyjä ja sokerisia, joten päätin tehdä itse terveellistä mysliä, josta tiedän varmasti mitä siinä on
Mysli säilyy ilmatiiviissä purkissa noin kahden viikon ajan. Paista seosta uunissa 150 asteessa noin 30 minuuttia, kunnes mysli on tasaisen kullankeltaista
Pidän kuitenkin paahtuneesta, rouskuvan rapeasta myslistä, joten kehittelin sellaista itse, mielessä ne herkulliset myslit joita olen syönyt jugurtin kanssa aamiaiseksi kivoissa kahviloissa ympäri maailman
Kotitekoinenmysli on aina toimiva lahja. Koska teit viimeksi itse mysliä. Todellinen herkkumysli syntyy kuitenkin, kun siihen lisää hieman suklaalastuja
Tuore kotitekoinenmysli. Mysli, granola, joka on ihanan rapeaa ja paahteisen makuista. Ihana aamiaishetki on varmasti taattu, käy tsekkaa myös mun edellinen mysliresepti
Koska olin kaupassa katsellut kermavaahtopäällysteisiä vanukkaita, niin ajattelin kokeilla, että onko kotitekoinen lähelläkään kaupan versioita (olen siis niitä joskus syönyt)
Kotitekoinen sosekeitto ja smoothie on erinomainen valinta. Kiireisempänä tai lasikottavana aamuna voit valmiin pussin sekoittaa siltään jogurttiin, myslin sekaan tai vaikkapa mehukeiton lisäksi
Kotitekoisen myslin tekee herkulliseksi se että voit valita siihen juuri sinun omat lempiaineksesi. Omaan mysliini laitan paljon kuivattuja marjoja, hedelmiä ja pähkinöitä