Perinteinen sipulikeitto mutta suomalaisittain. Punasipulia, valkosipulia, keltasipulia, tuoreen sipulin vihreitä varsia, salottisipulia, purjosipulia, kevät sipulia, tuoretta tämän sadon sipulia ja viime vuoden kuivattua sipulia jos sitä vielä on tallessa, kaikki läpikuultavaksi kuullotettuna ja keittoon lisättynä
Raasta kurkku karkeasti ja lisää ruoan pinnalle juuri ennen tarjoilua. Tarjoiluun. 1. Jos lihapalat ovat suurehkoja, leikkaa ne pienemmiksi, noin sentin levyisiksi suikaleiksi
Anna kastikkeen kiehua ilman kantta muutama minuutti, pidä lämpimänä tarjoiluun saakka. 1. Purista valkosipuli kulhoon ja lisää soija, sherry, fariinisokeri, worchestershirekastike ja inkivääri
Mausta suolalla ja pidä lämpimänä tarjoiluun saakka. Tarjoiluun. 1. Kastike. Sulata 2 rkl voita kattilassa. Ota kattila liedeltä ja vatkaa mukaan jauhot