Satsaa ehdottomasti kotimaiseen karitsan lihaan, sitä valitettavasti joutuu välillä etsimään, mutta ainakin suoraan tiloilta tai Reinin lihalta saa kotimaista ja usein myös luomuakin karitsaa tai lammasta
Parhaimman ja savuisimman tuloksen munakoispyreeseen saa hiillostamalla munakoisot suoraan avotulella tai grillissä, mutta näin grillikauden ulkopuolella saa pyreeseen tarvittaessa lisää savunmakua myös muutamalla tipalla kaupoissa myytävää savuaromia
Vain porsaanliha on kypsennettävä kokonaan läpi, lampaan lihankin voi jättää roseeksi, muistaakseni vain jostain syystä, ainakin ennen, varoitettiin raskaita naisia syömästä punertavaa lammasta
Lammasta. Muutama päivä taapäin tajusin taas, että kesä ja sen myötä uudet marjasadot lähenevät uhkaavasti ja yllättäen meidän pakastimet ovat aivan täyteen umpattuja
grillissä paistamisen ajan. Mausteseos on tehty noin 1kg lihaa ja jos teet lammasta useamminkin, niin. Sulje folio höllästi ja anna lihojen höyrystyä uunissa tai grillissä 100-120c asteessa noin 2 tuntia
Jos haluat laittaa lammasta tai karitsaa vähän perinteistä poiketen, kannattaa lueskella blogia myös ensi viikolla, kun postaan ihanat intialaisen lammaspadan ja nyhtölampaan ohjeet
Kahtena päivänä syötiin lammasta ja karitsaa hiukan eri muodoissa (karitsan- /lampaanlihan hommaan edelleen tutulta Pekkolan tilalta) ja sunnuntaille sitten tehtiin meille uutta herkkua, nimittäin ruijanpallasta
Lammasta tai karitsaa, näin sen näen. Valmistuu grillissä hienosti, osittain. LAMMASTA PADASSA. Kaikilla ei ole mahdollisuutta valmistaa lammasta tai karitsaa