Lammasta grillissä reseptejä

intialais-nepalilaista lammasta

intialais-nepalilaista lammasta

Myös kesällä grillissämme on usein lammasta. Suomessa syödään lammasta puolisen kiloa henkeä kohti vuodessa
Grillistä karitsankare Dijon-kapris- lankkusoosilla

Grillistä karitsankare Dijon-kapris- lankkusoosilla

Satsaa ehdottomasti kotimaiseen karitsan lihaan, sitä valitettavasti joutuu välillä etsimään, mutta ainakin suoraan tiloilta tai Reinin lihalta saa kotimaista ja usein myös luomuakin karitsaa tai lammasta
Grillatut herkkuhampurilaiset

Grillatut herkkuhampurilaiset

Vain porsaanliha on kypsennettävä kokonaan läpi, lampaan lihankin voi jättää roseeksi, muistaakseni vain jostain syystä, ainakin ennen, varoitettiin raskaita naisia syömästä punertavaa lammasta
Karitsan ribsit

Karitsan ribsit

grillissä paistamisen ajan. Mausteseos on tehty noin 1kg lihaa ja jos teet lammasta useamminkin, niin. Sulje folio höllästi ja anna lihojen höyrystyä uunissa tai grillissä 100-120c asteessa noin 2 tuntia
10 ideaa pääsiäisen aterioille

10 ideaa pääsiäisen aterioille

Jos haluat laittaa lammasta tai karitsaa vähän perinteistä poiketen, kannattaa lueskella blogia myös ensi viikolla, kun postaan ihanat intialaisen lammaspadan ja nyhtölampaan ohjeet
Lammas, Karitsa ei ainoastaan kausiruokaa

Lammas, Karitsa ei ainoastaan kausiruokaa

Lammasta tai karitsaa, näin sen näen. Valmistuu grillissä hienosti, osittain. LAMMASTA PADASSA. Kaikilla ei ole mahdollisuutta valmistaa lammasta tai karitsaa
Jauhelihavartaat ja Gözleme

Jauhelihavartaat ja Gözleme

Ruoka olisi varmasti vielä autenttisempaa turkkisapuskaa jos lihana käyttäisi lammasta ja kastikkeena jogurttia
Munakas, mitäs piilotinkaan

Munakas, mitäs piilotinkaan

Pääsiäisperinteenä söimme myös lammasta mökkityyliin. Rentouttava pidennetty viikonloppu, jota pääsiäiseksikin kutsutaan, on takana